Fejmert Mixer AB - framgångsrik tillverkare av tvångsblandare

Snabba, konsekventa tvångsblandare som kräver lite underhåll. Blandarna har en av världens snabbaste rotorvarvtal vilket ger hög friktion i det tillsatta materialet som då ger en effektiv blandning av cement,  färg och mixturer, med utmärkt resultat för bland annat självkompakterande betong och vid torrblandningar.

Fejmert har med framgång försett betong-, glas- och andra industrier med maskiner sedan 1940-talet. Betongindustrin är den primära sektorn och ryggraden för vårt företag. Fejmertblandarens blandningsteknik fungerar även bra i en mängd olika industriella tillämpningar, exempelvis stabilisering av aska, preparering av råvaror inom glasindustrin, bearbetning av eldfasta produkter och produktion av vägmarkeringsmaterial.

Företaget Fejmert grundades 1940 av ingenjör Erik Fejmert, med fokus på utveckling och tillverkning av maskiner för centrifugalgjutning av betongrör. Den första blandaren levererades 1953 och vi har idag mer än 70 års erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa blandare!

Fejmert Mixer AB är beläget i Nyköping, 10 mil söder om Stockholm, nära E4, hamn, järnväg och flygplats.

 

Tillverkning & huvudkontor        
Fejmert Mixer AB
Åkerbärsvägen 5
611 38 Nyköping
Tel.: 0155 - 582 00

E-mail: fejmert@fejmert.se

 

 

S-500 Utbyte